Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
okt.

Fegyverszünet

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

x-men - emperor vulcan 003-000 20171025 1074373464A Tollszárnál megtapasztalt pusztító erejű támadás után úgy tűnik, hogy Vulkánnak nincs más választás, amint fegyverszünetet ajánlani a Csillagjáróknak, hogy együtt vegyék fel a harcot a világegyetemet is fenyegető faj ellen. Illúziói viszont senkinek sincsenek a szövetség sorsát illetően. Csak az a kérdés, hogy sikerül-e legyőzni a közös ellenséget, és hogy utána ki árulja el előbb a másik felet.
A mai részhez jó szórakozást!