Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

10
okt.

K.A.R.D.

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

sword 01 00 20171010 1798328211Joss Whedon nagy sikerű X-Men sorozata – ami a Kingpin gondozásában jelent meg magyarul – mutatta be Abigail Brandet, és a Külvilági Afférrendező Divíziót a Marvel Univerzumba, akik az űrből jövő fenyegetésektől próbálják megóvni a bolygót. A Titkos Invázió (szintén Kingpin) azonban nagy kudarc volt a szervezetnek és ebből próbálja most Brand az új pasijával, Bestiával próbálja megvédeni a Földet az újabb támadásoktól.
Jó szórakozást az új minisorozathoz!