Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

18
okt.

A sötét oldalon

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

crimson dawn-03 0000 20161018 1895005875A nyári szavazáson ugyan nem sok voksot gyűjtött a mai képregény, ám nem szeretnénk cserben hagyni a régebbi képregények rajongóit sem. Így a múlt heti New X-Men után ismét ugrunk egyet az időben visszafelé, egészen 1997-ig, amikorra a Bíbor Hajnalt datálódik. A mai rész leginkább Psziché elrablására koncentrál, és felvezeti a befejező rész nagy összecsapását.
Jó szórakozást hozzá!