Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

13
szept.

És a végén kicsit megpihenünk

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

the immortal iron fist 016-000 20160913 2064041438A nyári szavazáson már beharangoztuk, hogy a Halhatatlan Vasököl 16. részével búcsúzik a sorozattól Matt Fraction, akinek a sorozat indítását, Danny Rand fősodorba emelését, és rohad jó szórakozást köszönhettünk. Nem is maradt hátra nekünk és hőseinknek, hogy hátradőljünk, és visszatekintsünk, és elvarrjuk a megmaradt sztoriszálakat.
A sorozat itt azonban nem ér véget: a 17. résztől a Kábel sorozat is jegyző Duane Swierczynski veszi majd át. Addig is jó szórakozást a mai részhez!