Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

09
aug.

Döntetlen

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

uncanny x-men annual 002-001 20160809 1976762245Olyan sem nagyon fordult még elő a szavazásainkon, hogy a hátáridő leteltével döntetlen legyen az állás, így kicsit gondban is voltunk, hogy ilyenkor mi legyen. Végül arra jutottunk, hogy ugyanannyian vettétek a két hét alatt a fáradságot, hogy szavazzatok, de előbb a Rejtélyes X-Men támogatói hozták össze a győztes szavazatszámot, ezért ma nekik kedvezünk. A kicsit lassabb Rozsomák-szavazóknak kicsit még várniuk kell, és ők rendkívüli frissítésként jövőhéten fogják megkapni a kedvencüket.
Hamarosan pedig kiírásra kerül az utolsó szavazás, amiben ismét vendégképregények mérettetik meg magukat.
Addig is jó szórakozást a mai frisshez!