Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

26
júl.

Az Invázió vége

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

black panther 2005-2008 041-000 20160726 1032579185A második szavazási kör is lezárult és nem okozott túl nagy meglepetést, hogy Jason Aaron Fekete Párduc-története nyert testhosszal. Nem kell azonban búsulniuk azoknak sem, akik inkább a másik három képregény valamelyikét olvasták volna most szívesebben, mert az ősz folyamán azok is sorra fognak kerülni. Hamarosan pedig kiírásra fog kerülni a harmadik kör, ami ismét X-Men képregényeket fog felsorakoztatni.
Jó szórakozást a sztori fordulatos lezárásához!