Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

09
febr.

Történik egysmás

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

xfactor laylamiller 00 20160209 2026750897Most, hogy túl vagyunk egy nagy adag Amerika Kapitány képregényen, visszatérünk kicsit hazai vizekre, és próbálunk inkább X-Men történetekre koncentrálni. Első körben egy különszámmal folytatjuk, ami arra koncentrál, hogy a Messiás-komplexusban történtek után, mi lett Layla Millerrel. A történetet ezúttal is nitróval közösen ültettük át magyarra. A véleményeket pedig továbbra is a fórumra várjuk.
Jó szórakozást a mai részhez!