Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
nov.

Műsorváltozás

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

x-men-v2-221-00 hun 20151124 1871115796Az X-Erő soron következő számát sajnos nem sikerült időben véglegesítenünk, ezért azt csak majd később olvashatjátok, de valószínűleg még ebben az ében. Addig is folytatjuk az X-Men Hagyaték sorozatot, amire – remélem – legalább annyian kíváncsiak. A mai részben továbbra is Vadóc tudatalattijában kalandoznak hőseink, de a miérteket még mindenki csak találgatja. Jó szórakozást a mai részhez!