Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

27
okt.

Az Árvák Hercege

Írta: Snake. Beküldve Főcikkek

immortal iron fist - orson randall and the green mist of death-000 20151027 2028348413Az előző Vasököl különszámból már megtudhattunk egysmást arról, hogy mi történt Orson Randallal, miután elhagyta K'un-Lunt, most pedig újabb részletekkel fog bővülni a történet, ami felfedi a mennyei városok titkos történetének olyan fejezetit, amit eddig igyekeztek titokban tartani. A sztorit most is számos rajzoló illusztrálta, úgyhogy nagyon remélem, hogy mindenki talál majd kedvére valót a füzetben. Jó szórakozást kívánunk hozzá!