Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

06
máj.

Közel a világvége

Írta: honfi. Beküldve Főcikkek

cable 008-000 20140506 1234568508Akinek múlt a múlt heti adag után nem volt elég Kábelből a jövőből érkezett – és oda vissza is tért katonából – az most repetázhat. Kábel saját történet folytatja a múlt hónapban megkezdett sztorit, amiben az időfolyamban ragadt Kábel próbálja megvédeni új otthonát a betolakodóktól, a jelenben pedig az X-Men próbálja megtörni az árulóvá lett Bishopot, hogy Kábel békében nevelhesse fel a mutánst messiást. A dolgok persze váratlan fordulatot vesznek, amikor... na ehhez már tényleg olvassátok el a mai részt, amit Snake-kel közösen hoztunk össze.

Jó szórakozást hozzá!