Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

02
júl.

A játék szabályai

Írta: honfi. Beküldve közlemény

Kedves Olvasóink!

Ezen a nyáron is kiveszünk egy kis szabadságot, hogy ősszel újult erővel prezentálhassuk nektek kedvenc képregényeinket. A nyári szünet sem telik el azonban frissítés nélkül: mint azt már megszokhattátok, nyaranta szavazós játékot tartunk, amit most elektromos levél helyett a megújult fórumunkon bonyolítunk le. (Ha minden jól megy).

Szavazni minden regisztrált felhasználónak egyszer lehet, és csak egy képregényre. Kéthetente 4-4 képregényt teszünk majd fel szavazásra a nyár végig, amire 2 héten át lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapó füzet fog kikerülni a szavazás lezártával.

Ha bármilyen kérdésetek lenne, akkor ne legyetek restek használni a fórumot és kérdezni.

Mindenkinek kellemes nyarat kívánunk!

Üdvözlettel,
az xfanzine csapata