Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
júl.

Szavazás 2015

Írta: honfi. Beküldve közlemény

Az elmúlt években kialakult hagyományunkat folytatva a nyári hónapokban kicsit ritkítunk a frissítéseken, így csak két hetente fogunk új képregényt közzétenni. Viszont a fórumon szavazással ti választhatjátok ki, hogy a megjelölt 4 cím közül melyik folytatódjon.
Szavazni csak regisztrált felhasználók tudnak a fórumon, és mindenkinek egy szavazata van. Buzdítani egymást viszont lehet, amire szintén a fórumot ajánljuk. A következő frissítés eldöntésére két hét áll a rendelkezésetekre, így július 14-én a legtöbb szavazatot begyűjtött füzet fog kikerülni az oldalra. A kevésebb szavazatot kapott címek majd valamikor később fognak folytatódni.
Ha kérdésetek van, akkor a fórumon szívesen válaszolunk.
És most irány a fórum, és tessék szavazni!