Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

21
jún.

Genezis

Írta: honfi. Beküldve közlemény

Kedves Olvasóink!

Több mint két hónapnyi kihagyás után ismét elérhető az xfanzine, és immáron .com domain alatt. Az oldal költöztetésében és újjáépítésében sokat köszönhetünk Pepeának, akit hálánk üldözni fog. És akkor térjünk a lényegre: mi változott, és mi maradt?

Újdonság nálunk, hogy a képregények külön oldalra kerültek. A fő kategóriák ismerősek lehetnek a régi oldalról, de azokon belül már jelentősen változott a struktúra. Az összetartozó és szorosan kapcsolódó történeteket, füzeteket igyekeztünk összerendezni, és ezeket a nagy csoportokat a megjelenés ideje, szerint csökkenő sorba állítani. Ahol ezt a csoportosítás nem tudtuk logikusan megoldani, ott igyekeztünk linkekkel (előzmény - folytatás) megoldani a kapcsolatot.

Változott a képregények olvasásának menete is. A beépített képnézegetőben az egérrel lehet húzni a képet, hogy a teljes oldalt el lehessen olvasni, a jobbra-balra nyilakkal pedig előre, illetve hátra lehet majd lapozni. Ezzel a megoldással mi sem vagyunk elégedettek, ezért ezen a közeljövőben még biztosan változtatni fogunk. Akinek pedig a régi változat tesztett jobban -- miszerint új ablakban nyílnak meg a képek -- az kattintson a bélyegképekre a középső egérgombbal.
A képregények letöltéséhez továbbra is letöltésvezérlő használata javasolt.

Az új, joomla alapú oldalhoz új fórum is jár, így sajnos a régi fórum elveszett, ahogyan a regisztrációk is, de remélem az új rendszer majd benneteket is meggyőz, hogy érdemes volt váltani.  A képregények olvasásához és a fórumozáshoz továbbra is regisztráció szükséges.

Továbbá a hosszú kényszerpihenő miatt a szokásos nyári szavazós játékunk elmarad, és nyáriszünet helyett folytatjuk a szokásos menetrend szerint a frissítéseket.

Az oldalat eddig csak szűk körben teszteltük, ezért ha valamilyen hibát találtok, vagy további ötletetek van a fejlesztéshez, azt bátran írjátok meg a fórum.

Kellemes időtöltést kívánunk!

az xfanzine csapat