Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

05
nov.

Rozsomák: Első osztály

Írta: honfi. Beküldve frissítés

wolverine first class 01 p00fc hu 20131105 1277799436

Újabb sorzatot indítunk most, ami Kitty Pryde első éveiről szól, amik során Rozsomáktól tanulta el a szuperhősködés csínját-bínját. A First Class sorozatokhoz híven itt is rövid, könnyedebb hangvételű történetekre kell számítani, bár kvalitásában nem marad el a nagyobb ívű törétnetek mögött. A magyar változatot készítésénél Wearwolfff-nak ezúttal én fordítáttam, úgyhogy a fórumon minket lehet szidni, vagy akár dícsérni.

Jó szórakozást a sorozat nyitórészéhez!