Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

29
okt.

Legendák

Írta: honfi. Beküldve frissítés

powersv2 01 000 20131029 1605549049Kedves Olvasók, 12 évesek lettünk. És mint más jeles alkalmakkor, most sem a szokott X-Men szériák valamelyikét folytatjuk, hanem inkább azokra a sorozatokra próbálunk koncentrálni, amelyek év közben kevesebb figyelmet kaptak.
Így fogadjátok szeretettel a Hatalmasok c. sorozat következő történetét, ami a v2-es széria nyitódarabja, de ott veszi fel a fonalat, ahol a v1 abbamaradt. Az alkotók nem változtak, hiszen amikor Brian Michael Bendis átigazolt az Image Comicstól a Marvelhez (és olyan felejthetetlen sztorikat írt nekik, mint a magyarul is megjelent Új Titkos Háború, vagy az őszi börzére megjelent Fenegyerek - Alfőnök), akkor vitte magával alkotótársát Mike Avon Oeminget is Icon alkidaóhoz és folytatták a mesélést.
Nem is húzom tovább a szót, csak jó szórakozást kívánok az ünnepi adaghoz!