Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
okt.

Katalizálunk

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men first class v2 07 p00fc hu 20131024 1115726543Bocsánat a folyamatos késlekedésért a frissítésekben, de úgy néz ki, hogy ez most egy ilyen időszak. De nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön a mai frissítés, ami a kétrészes X-Men Első Osztály történet második része, amiben az képességek nélküli X-Mennek kell felvennie a harcot egy csapat őrrel. A magyar változat most is Talgaby és Wearwolfff műve, akiknek a fórumon köszönhetitek meg fáradhatatlan munkáját.

Jó szórakozást!