Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
okt.

Újabb első osztály

Írta: honfi. Beküldve frissítés

weaponx first class 01 p00fc hu 20131001 1010179750Új hónappal újabb minisorozatot indítunk, ami nem más, mint az X Fegyver első osztályának története. A történettel feleleveníthetitek, hogyan ötvözték Rozsomák csontjait törhetetlen adamantimmal (ha elfelejtettétek volna a felejthetetlen Barry Windsor-Smith-féle történetet), a füzetek végén pedig egy-egy "osztálytárssal" is megismerkedhettek a bónusz oldalakon. A nyitó részt jómagam, és Wearwolfff perezentáltuk nektek.
Jó szórakozást a mai részhez!