Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
szept.

Háború gyermeke #5

Írta: Snake. Beküldve frissítés

cable 005-000b 20130923 1737644112Az előző részben láthattuk, ahogy Bishop és Ágyúgolyó összecsap, ezzel pedig időt adva Kábelnek és Sophiának, hogy elmeneküljenek a gyerekkel. Azonban Nathant nem olyan fából faragták, hogy csak úgy kihátráljon egy kis harcból. Ezzel pedig elérkeztünk a sorozat első történetének végéhez, ahol Kábél és Bishop ismét összecsap a fiatal mutáns lány miatt. Nagy valószínűség szerint idén már nem várható több rész ebből a szériából, de jövőre mindenképp folytatjuk, adig pedig várjuk a véleményeteket a megfelelő topicban. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez