Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

03
szept.

Itt van az ősz

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men first class v2 06 p00fc hu 20130903 1977131227Véget ért a nyár és ezzel a szokásos szavazós játék is. Ez pedig annyit jelent, hogy visszatérünk a szokásos heti frissítésekre. A következő hónap menetrendjét böngészhetitek a jobboldali naptárban. A szeptemberrel pedig az X-Ment is visszaküldjük az iskolapadba, és az X-Men First Class sorozat következő részével elevenítjük fel a csapat egyik korai kalandját. A magyar változatot ezúttal is Talgaby-nak, és Wearwolfff-nak köszönhetitek.
Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez...