Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

27
aug.

Extremis HD

Írta: Snake. Beküldve frissítés

iron man 003-000 20130827 1536492211Elérkeztünk a nyár utolsó szavazós játékának eredményhirdetéséhez is, és meglepetésünkre Vasember fölényesen utasította maga mögé a másik három indulót. Úgyhogy folytatódjon a rég megkezdett Extremis sztori, méghozzá HD felbontásban, hiszen pár hónapja sikerült ilyen alapanyagra szert tennem belőle (minden valószínűség szerint az előző két rész is elérhető lesz ilyen minőségben). Véleményeiteket most is várjuk, illetve arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ahol elérhető ez a nagy felbontás, ott ilyenbe tegyük-e fel, vagy maradjon az 1280-as felbontás. Jó szórakozást hozzá!