Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

13
aug.

Hippik

Írta: Snake. Beküldve frissítés

uncanny x-men 497 01 20130813 1325015742Úgy tűnik, a harmadik körben sem a vendégképregény nyerte meg a népszerűségi versenyt, bár meg kell mondanom, hogy az első héten nagyon szoros volt az állás. Végül azonban mégis a már megkezdett sorozat folytatására jött a legtöbb szavazat, így ma a Rejtélyes X-Men soron következő része kerül ki. Az utolsó körre próbálunk azért egy vendégképregényt is becsempészni a nyári felhozatalba, így ha megnézitek a nyár utolsó szavazását, akkor láthatjátok hogy csak egy X-Men cím van az indulók között. Szóval az új szavazás már nyitva, az nyertes olvasható, úgyhogy jó szórakozást a képregényhez!

tovább a képregényhez...