Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

16
júl.

Befutó

Írta: Snake. Beküldve frissítés

cable 004-000b 20130716 1914044662Lezárult az idei szavazós játékunk első köre, és örömmel tapasztaltuk, hogy a kényelmesebb szavazási mód többeket késztet aktivitásra. A szavazatszám legalábbis jelentősen meghaladja az előző évek adatait. Az új kör indulóit már megtalálhatjátok a fórumban, szóval ha szántok rá két percet, akkor szavazzatok a kedvencetekre.

Akik figyelték a részleteket, azok tudhatják, hogy Kábel egész idő alatt vezette a szavazást, amit az X-Trém X-Men rajongói az utolsó napokban sem tudtak megfordítani. Így ma tovább folytatódik az időutazók macska-egér játéka. Nem is húzom tovább az időt, csak jó szórakozást kívánok a Kábel c. sorozat következő részéhez.