Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
jún.

Rozsomák mindenhol

Írta: Snake. Beküldve frissítés

wolverine 73 01 20130625 1780191071Ma kivételesen két képregénnyel jelentkezünk, ugyanis a Vénember történet után kellett a kiadónak két rész, ami helykitöltő szerepet töltött be, mielőtt a sorozatot átkeresztelték (és amit nem fogunk megcsinálni). Ezen két füzetenben fele-fele arányban osztozott Jason Aaron és Daniel Way, és talán mondanom sem kell, hogy nem Way munkásságának népszerűsítése miatt olvashatják a mai frissítés tárgyát képező sztorit (úgyhogy erről nem is kívánok többet beszélni), hanem Aaron ragyogó történetéért, aminek az első felében végre választ kaphatunk, hogy miként fordulat elő az, hogy Logan szinte mindenhol jelen van, míg a második féltörténetben Pókember is felbukkan, hogy egy kocsmában elbeszélgessen főhősünkkel. Kedvcsinálónak legyen elég ennyi, a többit inkább olvassátok el. Jó szórakozást a mai adaghoz!

ui.: Jövő héttől pedig ismét jelentkezünk a jól ismert nyári szavazós játékunkkal!