Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

23
ápr.

Vad dolgok

Írta: Snake. Beküldve frissítés

uncanny x-men 495 01b 20130423 1130725459A Messiás-Komplexus végén Küklopsz kijelentette, hogy "Nincs többé X-Men." És komolyan is gondolta, legalábbis egy darabig. A csapat most három részre szakadva próbálja megtalálni a választ a kérdésre: Hogyan tovább? Sok pihenésre azonban nincs lehetőségük, mert a baj ismét hamar megtalálja őket. A többiért viszont kénytelenek lesztek elolvasni a Rejtélyes X-Men következő részét. Jó szórakozást hozzá!

tovább a mai részhez...