Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

02
ápr.

Első osztály

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men first class v2 03 p00fc hu 20130327 1797069458

Remélem, mindenki ki tudta pihenni a magát a húsvéti ünnepek alatt, és újult erővel vághatunk neki az áprilisnak. A Megváltó-Komplexus lezártával mi is visszatérünk a régi kerékvágásba, és keddenként számíthattok majd frissítésre.

Most viszont még a húsvétra való tekintettel extra adag X-Mennel szolgálunk, méghozzá első osztályú kivitelben. A magyar változatot Talgaby-nak és Wearwolfff-nak köszönhetitek, én pedig szokás szerint jó szórakozást kívánok hozzá!

tovább a képregényekhez