Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

19
márc.

Finálé

Írta: Snake. Beküldve frissítés

new x-men 46 01b 20130319 1054120632Ahogy az a hír címéből adódik, ma a végéhez értünk a nagy eseménynek, ami azon egyszerű okból fordulhat elő, hogy nem húzzuk tobább az időt, hanem egyszerre tesszük ki a két megmaradt részt. Elsőnek itt van az Új X-Men 46. része, ami egyben a sorozatzáró is. Ebben a számban többek között végre megtudhatjuk Rejtély mit tervez a csecsemővel, és hogy ez miként érint másokat.

 

 

x-men 207 01b 20130319 1986794709Ha pedig az ifjú mutánsok címével végeztetek, akkor olvassátok el az X-Men v2 207. részét, amiben tanúi lehetünk Kábél és X ragadozó ütközétének, amihez kedvenc kanadai cimboránknak is lesz egy-két szava, és persze a Vadócos szál is tovább bonyolódik. És a mai dupla frissítéssel erre a hónapra el is köszönünk, kicsit kipihenjük magunkat és legközelebb Húsvétkor jelentkezünk. A véleményeteket és a felmerülő kérdéseket várjuk a fórumban, hiszen vélhetően sokan egyben olvassák majd el ezt a történetet. Jó szórakozást hozzá!