Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
dec.

Messiás-keresés

Írta: honfi. Beküldve frissítés

messiah complex 01a 20121224 1971277242Mint azt tudjátok, az egész december a készülődéssel telt, és ma este érik be munkánk gyümölcse. Az M-Nap utáni első mutáns gyermek születésének történetét mikor máskor tehetnénk közzé, ha nem Szenteste. Ahhoz, hogy a történetet maradéktalanul élvezni tudjátok, ajánlom, hogy pótoljátok be a Vakon tapogatózva, valamint a Veszélyeztetett Faj című történeteket. Erre sok idő lesz, mert a folytatás csak januárban fog következni.

Addig is mindenkinek békés, boldog karácsonyi ünnepeket kíván az xfanzine csapata, és jó szórakozást az első fejezethez.