Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

18
dec.

Új és sima

Írta: Snake. Beküldve frissítés

nxm4301 20121218 1414107565Nagy tempót diktálva ugyan, de elérkeztünk az Új X-Men 43. részéhez, ami után pedig a sorozat maradék három részéig becsatlakozunk a már annyiszor bereklámozott Messiás-Komplexusba. Addig azonban még itt van a mai rész, amiben Lángésszel igencsak érdekes dolgok történnek, akár Norira gondolunk, akár a Kakukkok ajánlatára. A részleteket a képregényben megtaláljátok!

 

x-men-v2-203-00 20121218 1906814209Aztán itt van a menetrendszerű X-Men v2 soron következő része, nevezetesen a 203., ami a Vakon tapogatózva című történet utolsó előtti része, és természetesen ezt a részt is talgaby készítette el!

Jó szórakozást kívánunk mindkét képregényhez!