Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

15
dec.

Vas és X

Írta: Snake. Beküldve frissítés

immortal iron fist 006 pg001 20120912 2046531843Végére értünk a Halhatatlan Vasököl című képregényünk első történetének, és ennek apropójából kiemelnék egy párbeszédet a mai részből, hátha ezzel kedvet kap pár olyan olvasó is, aki eddig kerülte ezt a címet.
Coleen, Misty és Luke épp a bunyó közepén vannak, amikor Jerynt elrabolják, és a lift felé veszik az irány, miközben a két lány utánuk fut. A lift ajtajának bezáródása előtt egy Hydra ügynök rálő hőseinkre, mire Coleen felfeszíti a liftajtót, és utánuk ugrik. Ekkor olvasható az alábbi párbeszéd:
Misty: Azt a nagypofájút öld meg először, bébi.
Coleen: 10. emelet-- könyvelés, fehérneműk és kard általi halál.
Misty: Annyira imádom ezt az őrült fehér csajt, hogy üvölteni tudnék.
Luke: Tudod, egyes államokban már legális a melegházasság.
Misty: Öö, de akkor nem lenne egészségbiztosításunk.
Luke: A szerelem fáj.
Misty: Nekem nem kell mondanod.

x-men-v2-202-00 20121215 1030642844Aztán 3. részével tovább folytatódik a Vakon tapogatózva című X-Men v2-es képregényünk is, melynek mai részében többek között Jégember és Ágyúgolyó elkapja Naptüzet, akitől értékes információt tudnak meg hőseink.

Jó szórakozást a két képregényhez.