Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

11
dec.

X-dömping

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-men-v2-201-00 20121211 1267675547Ahogy azt a naptárban már láthattátok, máris itt van az X-Men v2 következő része, nevezetesen a 201. (sőt, aki a további időpontokat is megnézte, az láthatta, hogy igencsak rohamtempóban jönnek majd a folytatások), és nem kell egy hónapot várni, hogy kiderüljön, mi is történik hőseinkkel, miután Vadócot meglőtte Rejtély. Ahogy ennél a címnél már megszokottá válhatott, úgy ezt is talgaby készítette el.

 

uncanny x-men 491 p01 20121211 1230720651Azonban egy másik fő címmel is jelentkezünk, mely viszont már elérte a nagy esemény (nevezzük nevén: a Messiás-komplexus) előtti utolsó részt. Így a 491. részben az itteni öt részes sztori utolsó felvonását olvashatjátok, melyet honfi és én hoztunk el nektek.

Pénteken még találkozunk, addig is jó szórakozást kívánunk a mai frissítéshez!