Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

07
dec.

Pénteki dupla

Írta: Snake. Beküldve frissítés

x-men-v2-200-00a 20121207 1906169258Kissé későre nyúlt a mai frissítés, de ugye jobb később, mint soha. Úgyhogy fölösleges körítés helyezz inkább vágjunk is bele. Első körben itt van az X-Men v2 jubileumi része, melyben egy új, öt részes sztori kezdődik el, és amit még decemberben ki fogunk tenni.

tovább az X-Men 200. részéhez

nxm4201 20121207 1122047597Aztán pedig itt van az ifjú mutánsok következő története is, ami az elsőzőekhez képest nem annyira eseménydús, hiszen az ottani események utóhatásaival, következményeivel foglalkozik, ugyanakkor már erősen utal a közelgő nagy eseményre.

tovább a képregényhez...

Jó szórakozást kívánunk, és kedden újra találkozunk, addig pedig a fórumon várjuk a véleményeket!