Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

27
nov.

Tripla

Írta: Snake. Beküldve frissítés

questformagik 20121127 1326087558A naptári bejegyzéssel ellentétben ma nem egy rész kerül fel, hanem mindjárt három, és ezzel véget is ér az ifjú mutánsok pokolbéli kalandja. És hogy még jobban tudatosuljon ez a különleges frissítés, így a négy részes sztori összerakott borítója kerül fel a ide, amit az utolsó rész végén egyébként megtalálhattok. Már csak egy történet van hátra, mielőtt becsatlakozna a sorozat a közelgő nagy eseménybe, de már egyikre sem kell sokat várnotok. Addig viszont várjuk a véleményeket ezt az etapot illetően. Jó szórakozást hozzá!

tovább a 39. részhez