Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

29
okt.

Tizenegy

Írta: honfi. Beküldve frissítés

Kedves Olvasóink, megértük ezt is: tizenegy éves lett az X-Fanzine!

Nem könnyű éven vagyunk túl... akik már egy éve olvasnak minket, azok emlékezhetnek, hogy az év elején a freeweb-en történt változások miatt több alkalommal is szüneteltetni kellett az oldal működését, de végül Pepeának hála új helyen, új külcsínnel tudtuk folytatni, ami a honosítók több mint 10 éve elkezdtek. Bízzunk benne, hogy nyugalmasabb év áll előttünk.

De akkor térjünk is rá arra, amire mindenki vár, a születésnapi csomagok bontogatására.

Sokan kértétek, de csak mostanra volt időnk, és kapacitásunk elkészíteni a következő Fenegyerek történetet Brian Michal Bendis és Alex Maleev közkedvelt, és megérdemelten népszerű sorozatából, ami az „Aranykor” címet viseli.
ugrás a képregényhez

gs old man logan 00a 20121028 1894669327Befejező részéhez érkezik a „Vénemeber” című Rozsomák történet is, ami szintén sokak kedvencévé vált az utóbbi években. A történet fináléjában természetesen minden igényt kielégítő vérontást és akciót tartalmaz. 
ugrás a fináléhoz

 x-men endangered species 01 20121029 1600316766Végül pedig, de nem utolsósorban itt van az utóbbi évek egyik legjobb Bestia-története, a „Veszélyeztetett faj”. A történéten eredetileg egy dupla hosszúságú különszámban, illetve az akkor futó négy X sorozatban (Uncanny X-Men, X-Men v2, New X-Men v2, X-Factor v3), a füzetek végén, extra tartalomként jelent meg, mi viszont úgy gondoltuk, hogy egyben nagyobb élményt nyújthat, mint széthúzva. Ez a sztori minden X-Men rajongónak kötelező olvasmány, hiszen nem csak a Mutáns-világ után kialakult helyzetet foglalja össze kiválóan, de felvezetőként is szolgál a következő nagy X-Men eseményhez, ami alapjaiban fogja meghatározni a következő évek történeteit.
irány olvasni

Nem is szaporítom tovább a szót, úgyhogy nyomás olvasni!