Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

19
okt.

Mentőakció

Írta: Snake. Beküldve frissítés

namor1000 20121018 1241315811Ma ismét Atlantisz ifjú hercegének történetét folytatjuk, és megtudhatjuk, hogy Beemer tette - miszerint elrabolta Sandyt, és megsebeseítette a lány apját - milyen következményekkel jár, hiszen ahogy az sejthető, Namor a lány segítségére fog sietni. Ráadásul ha csak egy rövid időre is, de nyomon követhetjük, hogy Bobo és Elizabeth kapcsolata miként alakul. Jó szórakozást a mai részhez!

tovább a képregényhez