Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

25
szept.

Varázs keresése

Írta: Snake. Beküldve frissítés

nxm3701 20120924 1300548005Az előző rész végén már be lett harangozva az ifjú mutánsok következő nagyobb története, melyet a mai tovább alapoz, hiszen ez egy nulladik résznek is felfogható. Mindenképp érdemes még megemlíteni, hogy az a Skottie Young lesz a sztori rajzolója, akit páran talán már az Oz adoptációk kapcsán ismerhettek, a mostani részben ráadásul egy vendégrajzoló is feltűnik, nevezetesen Niko Henrichon, akitől pedig a Pride of Baghdad lehet ismerős (magyar keresztségben a Bagdad büszkesége címet kapta). Az írópáros viszont maradt ugyanaz, úgyhogy a megszokott stílusra számíthattok. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez