Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

21
szept.

Namor #9

Írta: Snake. Beküldve frissítés

namo0900 20120920 1222133310Egy kis zűr támadt az erőben, ugyanis a mai frissítés már reggel óta elérhető, a cikk kikerülését azonban az eltűnő hálózat, majd egyéb teendőim megakadályozták, de most végre ezt is pótolom. Térjünk is rá a mai füzetére, melyben tovább mélyül a Sandy és Namor között bonyodalom, melynek középpontjában továbbra is az áll, hogy az ifjú herceg elhanyagolja szerelmét az üzlet, pontosabban a szivárgó olaj miatt. A lány pedig nem rest, és féltékennyé akarja tenni főhősünket. Hogy ezt miként teszi, és milyen következményei lesznek, az a füzetből kiderül. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez