Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

18
szept.

A szélsőségesek 2. rész

Írta: Snake. Beküldve frissítés

uncanny x-men 488 01 20120918 1524524819A mai részről olyan sokat nem mondanék, azonban ahogy azt észrevehetitek, a borítón már szerepel az "Veszélyeztetett faj" logó, ami azt jelzi, hogy közeledik 2000-es évek egyik legjobb X-Men eseménye. A Veszélyeztetett faj történet eredetileg egy duplaszámban és 12x8 oldalon jelent meg különböző X-Men sorozatokban (egész pontosan az akkori négy fő sorozatban). Mi viszont a történetet egyben szeretnénk bemutatni, amire azonban kicsit még várni kell. Jó szórakozást a mai adaghoz!

tovább a képregényhez