Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

28
aug.

Múltidézés

Írta: Snake. Beküldve frissítés

punishermax 08 00 20180828 1003028735Bár visszajelzés nem jött az előző részre, hogy sokan várnátok a sorozat következő füzetét, mi azért az ígérteknek megfelelően folytatjuk. Célpont továbbra is úgy akarja elkapni a Megtorlót, hogy beleképzeli magát Frank helyzetében és az ő szemével akarja látni a világot. Eközben Frank Dulohery-t, a mocskos zsarut fogja vallatóra, hogy megtudjon tőle minden fontos információt. Jó szórakozást a mai részhez!