Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

16
aug.

Célpont módszere

Írta: Snake. Beküldve frissítés

punishermax 07 00 20180816 1497917952Az előző hónapról átcsúszott mára a MegtorlóMAX következő része, viszont cserébe a hónap végén még egyszer jelentkezni fogunk a címmel (és ez már biztos, hiszen teljes egészében elkészültem vele). Mivel az előző rész már nagyon régen kikerült az oldalra, így érdemes lehet újraolvasni azt, mielőtt belevágnátok a 7. rész olvasásába, hiszen a történet pontosan onnan folytatódik, hogy a Vezér felbérelte Célpontot. Jó szórakozást a mai részhez!