Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

09
júl.

A hídon túl

Írta: Snake. Beküldve frissítés

dark reign - fantastic four 002-000 20180709 1082491514Újabb hosszú kihagyás után újra itt vagyunk, viszont emellé a jó hír mellé társul egy rossz is - bár vélhetően ez senki nem fog meglepni a jelenlegi frissítés "gyakorisága" mellett - hiszen idén elmarad az ilyenkor szokásos szavazós játékunk. Cserébe viszont ebben a hónapban még egyszer jelentkezünk majd, illetve augusztusban is két frissítés várható, ősztől pedig reményeim szerint egy kicsit helyreáll majd a rend. Viszont ennyire ne szaladjunk előre, inkább jöjjön Jonathan Hickman minisorozatának második része. Jó szórakozást kívánunk hozzá!