Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

08
máj.

Fantasztikus Négyes

Írta: Snake. Beküldve frissítés

dark reign - fantastic four 001-000 20180506 1489590614Mindannyiunk legnagyobb örömére egyre több Marvel-kiadvány jelenik meg magyarul, mind klasszikusok, mind pedig újabb megjelenések.
Ahogy elnéztük a kínálatot, úgy vettük észre, hogy egy csapatot méltatlanul hanyagolnak a kiadók, ez pedig a Fantasztikus Négyes. Hogy ezt a hiányt kicsit orvosoljuk, útjára indítjuk Jonathan Hickman sorozatát, ami rögtön a Titkos Invázió után veszi fel a fonalat. Reméljük sokak tetszését el fogja nyerni.
Jó szórakozást hozzá!