Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

21
nov.

A kazetta

Írta: Snake. Beküldve frissítés

hawkeye 004-000 20171121 1453793984A Kingpin kiadó tegnapi bejelentése után egy kicsit meg kellett változtatnunk a menetrendünket, hiszen az eredetileg tervezett Rejtélyes X-Men soron következő részét innentől kezdve már nem tehettük ki. Ennyit az előzményekről, most pedig jöjjön Matt Fraction Sólyomszem sorozatának 4. része, melyben Clintet a S.H.I.E.L.D. egy különösen veszélyes bevetésre küldi. Jó szórakozást kívánunk hozzá!