Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

28
aug.

Higanycsapda

Írta: Snake. Beküldve frissítés

nxm3301 20120828 1723587827Ma kivételesen egy teljes történettel jelentkeznek az ifjú mutánsok, hiszen a másik három fő sorozattól picit le van maradva és így nyár végén egyébként is jól fog jönni egy kis olvasnivaló. A diákok alig heverték ki a Nimróddal történt csatát, épp próbálnának kicsit pihenni, mikor egy ártatlan kiruccanásnak hála a rejtélyes Intézet elrabol két tanulót. Hogy kiket, és hogy miért is tették ezt, illetve, hogy a többiek miként sietnek a megmentésükre, az mind kiderül, ha elolvassátok a ma kikerült négy részt. Jó szórakozást hozzá!

tovább a történet első részéhez