Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

01
aug.

Vulkán visszatért

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men - emperor vulcan 001-000 20170801 1988280925Az első szavazási kör lezárult, és akadtak pillanatok, amikor a Rejtélyes X-Men meg tudta szorongatni, végül az új cím kapta meg a voksok többségét. Amikor legutóbb láttuk hőseinket az Siár birodalom felemelkedése és bukása c. sztoriban, akkor Vulkán éppen egy intergalaktikus birodalom élére gyilkolta magát. A helyzet megoldására küldött X-Men csapat fele pedig a világűrben ragadt, és összeállt a Csillagjárókkal, hogy véget vessenek a legifjabb Summers fivér terrorjának.
Aki nem emlékszik az előzményekre, az olvassa újra Ed Brubaker űroperáját, mert megéri. Aki pedig inkább az új sztoriba csapnak bele, annak jó szórakozást hozzá!