Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

13
jún.

Többfrontos támadás

Írta: honfi. Beküldve frissítés

uncanny x-men 1963-2011 509-001 20170613 1888197376Miközben a csapat még mindig szokja új otthonát, és annak szokatlan vendégszeretetét, a külvilág egy percre sem engedi elfeledtetni, mennyire félik és gyűlölik őket. És miközben az X-Men a politikai támadásokkal foglalkozik, a Nővérek tovább áskálódnak, és ők is megindítják a támadásukat. A részleteket, és Greg Land rajzait pedig a Rejtélyes X-Men legújabb részében találjátok.
Jó szórakozást hozzá!