Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
aug.

A múlt hangja

Írta: Snake. Beküldve frissítés

the-spirit-12-01 20120823 1481267842Elérkezett ez a pillanat is. Hosszú út volt, de végre itt van az utolsó Szellem rész, amit Darwyn Cooke jegyez. És egyben ez az utolsó is, amit a sorozatból megcsináltunk. Hogy kinek mennyire fog hiányozni, az már más kérdés, hiszen a visszajelzések alapján nem volt valami népszerű, mindenesetre ha egyszer talgaby mégis arra adná a fejét, hogy a további részeket is lefordítja, akkor nem rajtam fog múlni a folytatás. Na de ennyi elég is volt kitérőnek, most pedig térjünk vissza a mostani részhez, melyben egy rejtélyes gyilkosság kapcsán megismerhetjük Danny Colt élete szerelmét, bepillantást nyerhetünk a gyerekkorukba, és ami kellően megalapozza a finálét. Jó szórakozást hozzá!

tovább a képregényhez