Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

21
febr.

Yartzeit

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men unlimited 38 p00fc hu 20170221 1944180436A mai frissítéssel újra kicsit visszanyúlunk az időben, de a mostani alkalomnak különös aprója is van: Nem rég fejeződött be az Rejtélyes X-Men Szívszakadva c. sztorija, amiben az egyik fő szál arról szólt, hogyan dolgozza fel Kolosszus Kitty elvesztését. (Arról, hogy Kitty hogyan veszett el, hamarosan olvashattok a Marvel+ lapjain.) A mai képregény viszont arról szól, hogy Kolosszus elvesztését hogyan dolgozta fel Kitty jó 15 évvel ezelőtt. A történetet a neves Greg Rucka jegyzi, a honosításért, valamint az aprólékos lexikonért pedig Wearwolfffnak jár a köszönet.
Jó szórakozást hozzá!