Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

21
aug.

Csatadal

Írta: honfi. Beküldve frissítés

Ma egy új, ötrészes minisorozatot indítunk, ami a közvetlenül az Főnix: Búcsúdal után játszódik, és ott veszi fel a fonalat, ahol a másik történet abbahagyta. Aki nem emlékszik már a sztorira, annak ajánlom, hogy fussa át még egyszer, mert erősen támaszkodnak és utalnak az ott történtekre. A történet honosításában Pepea volt segítségemre, akinek ezúton is köszönöm a kitartó munkáját. Nem is szaporítom tovább a szót: Jó szórakozást!

tovább a képregényhez...