Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

24
jan.

A halandó Vasököl

Írta: Snake. Beküldve frissítés

the immortal iron fist 017-000 20170124 1376340970Amikor legutóbb olvashattátok Matt Fraction vasököl-történetét, akkor az író egy nem mindennapi fordulattal adta át a tollat Duane Swierczynskinek, aki a jelenleg is futó Kábel sorozat kreditoldaláról lehet ismerős. Az új sztorivonal nem fog sokkal elmaradni a nagy elődjétől, úgyhogy aki teheti, tegyen egy próbát ezzel a négyrészes minisorozattal is. Jó szórakozást hozzá!