Kiemelt hír

Új felhasználók regisztrációja

Kedves Olvasóink!

Ahogyan azt talán ti is érzékeltétek, az utóbbi pár hónapban rengeteg robot regisztrált és regisztrál folyamatosan oz oldalra. Hogy ne öntse el az - egyébként sem túlzsúfolt - fórumot a szemét, ezért az újonnan regisztált felhasználókat ezentúl manuálisan hagyjuk jóvá. A frissen regisztráltakat 2-3 naponta fogjuk átnézni, és megpróbálni kiválogatni a valódi érdeklődőket. 

Ha valaki 2-3 nap elteltével sem fér hozzá az oldal tartalmához, az írjon az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre, és külön foglalkozunk vele. 

Megértéseteket előre is köszönjük, 

xfanzine csapat

17
jan.

A fegyverkovács

Írta: honfi. Beküldve frissítés

x-men unlimited 50 p00fc hu 20170117 1850726039Egyszer volt, régen volt egy X-Men Unlimited című sorozat, ami szinte kizárólag egyrészes sztorikat tartalmazott. Az első széria 50 részt ért meg, és a csapat legnépszerűbb tagjai mellett a kevésbé ismert karakterek is szerephez juthattak itt. Most Wearwolfff jóvoltából olvashatjátok a finálét, egy Rozsomák-sztorit, ami Japánba kalauzol el minket. Jó szórakozást hozzá!